• Vandaag voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren

Verzenden & retourneren

Bestellingen kunnen worden geplaatst via onze webshop, telefonisch 071-8080157, via de mail of via onze API koppeling.

Alle bestellingen, welke voorradig zijn en op werkdagen vóór 20:00 uur worden besteld, zullen dezelfde dag verzonden worden. Deze worden normaliter de volgende werkdag (max 48u) aangeboden tijdens kantooruren en op zaterdag. Voor het versturen van uw bestellingen maken wij gebruik van de diensten van TransMission en DPD. Via onze webshop kunt u nauwlettend de status van uw orders in de gaten houden. Ook ontvangt u per mail op het moment van inpakken van uw order een inpakbevestiging met Track & Trace nummer. Deze link is vanaf 22:00 uur actief.

 

Heeft uw pakket schade opgelopen tijdens het verzendproces?

Mocht er onverhoopt tijdens transport schade zijn ontstaan, meld dit altijd direct bij de chauffeur van de betreffende pakketdienst. Is het pakket ernstig beschadigd? Dan mag u het pakket weigeren aan de deur en zal het pakket naar ons terugkomen. Wij vragen u dit zo snel mogelijk aan ons te laten weten, dan sturen wij een vervangende bestelling op. Zonder schademelding kan uw transportschade niet in behandeling worden genomen.

 

Levertijd

Door Intento IT Services opgegeven levertijden gelden steeds bij benadering en zijn nimmer fatale termijnen. Bij niet tijdige of niet juiste levering dient de wederpartij Intento IT Services schriftelijk in gebreke te stellen. De door Intento IT Services opgegeven levertijd vangt eerst aan nadat alle benodigde gegevens in haar bezit zijn. Het is Intento IT Services toegestaan verkochte zaken in gedeelten te leveren. Dit geldt niet indien een deellevering geen zelfstandige waarde heeft. Indien de zaken in gedeelten worden geleverd, is Intento IT Services bevoegd elk gedeelte afzonderlijk te factureren.  

 

Verzendkosten

Intento IT Services hanteert een vast tarief aan verzendkosten op alle bestellingen die worden geplaatst op https://www.intento.nl
Voor betaling, Levering, Herroepingsrecht, retourneren,  privacy en garantie zijn de algemene voorwaarden van Intento IT Services te vinden op de website https://www.intento.nl/service/general-terms-conditions/ van toepassing.
Intento IT Services behoudt zich het recht om de kosten voor de verzending aan te passen indien gebeurtenissen of omstandigheden optreden waar deze geen controle over heeft.


Verzendmethodes

Intento IT Services biedt u twee mogelijkheden voor het verzenden van de goederen.
Wanneer u een bestelling plaatst verzenden wij in basis binnen 24 uur de goederen. Hiervoor maken wij gebruik van Post NL.
Het is ook mogelijk om uw goederen af te halen dit kan in basis na 24 uur vanaf het moment dat Intento IT Services uw betaling heeft ontvangen.

 

Zaterdagzending

Wanneer u een bestelling op vrijdag plaatst, wordt dit automatisch een zaterdagzending. Naast de standaard verzendkosten van €5,95, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 20:00 uur, op zaterdag en zondag, zullen maandag verzonden worden.

 

Backorder

Wanneer niet alle producten uit uw order voorradig zijn, worden de backorders kosteloos nagestuurd. U hoeft hier niks voor te doen. U ontvangt een inpak bevestiging als uw backorder wordt nagestuurd. Uiteraard kunt u er altijd voor kiezen dat een order compleet geleverd moet worden, neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

 

Afhalen

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen op werkdagen tussen 09:00 uur tot 17:30 uur. U kunt bij ons langskomen om uw vooraf bestelde producten bij ons af te halen. Een afspraak maken is niet nodig. Producten welke op voorraad zijn kunnen direct meegenomen worden. De betaling geschied conform uw standaard betaalwijze. U kunt vooraf betalen via iDeal wanneer uw via de webshop besteld of u voldoet de factuur bij onze afhaalbalie via PIN. Contante betalingen kunnen wij helaas niet accepteren in verband met veiligheidsredenen. Uw order wordt verwerkt en geraapt op het moment dat u bij ons aan de balie staat. Uw order alvast laten klaarleggen is niet mogelijk. 

 

Retourneren

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan dienen wij het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.

De kosten voor zending terug naar ons mogen wel voor de rekening van de consument blijven, maar dat moeten wij wel aangeven. Geldt het herroepingsrecht niet bij bepaalde producten (bijvoorbeeld maatwerk)? Geven wij dat dan ook duidelijk aan. Benieuwd naar de uitzonderingen? Kijk dan hier: https://www.webwinkelkeur.nl/wettelijke-uitzonderingen-herroepingsrecht-bedenktijd/.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »